Gizem Avcı bu sefer tam bir ifşa fahişesi gibi kameranın karşısına geçti. Önce dar tişörtünü yavaşça sıyırıp iri memelerini ortaya çıkardı, meme uçları zaten sertleşmişti. Sonra eteğini beline indirdi, traşlı pürüzsüz amını göstererek kocaman bir dildoyu eline aldı.
Diz çöküp o kalın dildoyu ağzına soktu, boğazına kadar indirip salyalarını akıttı. Gözleri kaymış halde “Keşke gerçek yarrak olsa” der gibi emiyor, dilini baş kısmında gezdiriyordu. Bir eliyle kendi amını ovuştururken dildoyu derin boğazlamaya devam etti, şapırtı sesleri odayı doldurdu.
Sonra sırtüstü yatıp bacaklarını açtı, ıslak amına dildoyu köküne kadar sokup pompalamaya başladı. Kalçalarını kaldırıp inliyor, “Sik beni” diye fısıldıyordu. Orgazm olurken vücudu kasıldı, am suyu dildodan akıyordu.
Gerçek Türk ifşa Gizem Avcı dildo sakso ve solo hardcore! Bu ateşli fahişenin soyunup dildoya nasıl sakso çektiğini izle ve sen de boşal koçum.

Kategori:

Türk

Yorumlar kapatılmış.