Squid Game’in üçüncü sezonunda kurabiye oyunu artık bambaşka bir hal alıyor. Bu azgın versiyonda maskeli oyuncular yerine birbirini sikmek isteyen fahişeler arenada kapışıyor. Kurabiye şekillerini çıkarmaya çalışırken kaybeden kızın cezası kalın yarraklarla doldurulmak oluyor. Bir kız kurabiyeyi kırınca hemen domaltılıp iri kalçalarından sertçe sikiliyor, amı ve götü sırayla genişliyor.
Diğerleri izlerken parmaklarını amlarına sokup ıslanıyor, kazanan kız ise ödül olarak iki yarrak arasında 3’lüye alınıyor. Türkçe altyazılı bu taboo parodi, Squid Game gerilimini en pis ve ıslak sikiş sahneleriyle birleştiriyor. Kurabiye oyunu sırasında inlemeler, tokat sesleri ve fışkıran döller ekranı ele geçiriyor.
Gerçek hayranları bile şok edecek bu ateşli ve mizahlı versiyon, oyunun en sert ve sulu halini sunuyor. İzlerken hem gülüp hem de azacaksın! 🔥

Yorumlar kapatılmış.