Dövmeleri vücudunu daha da seksi gösteren bu sarışın bomba, yatağa yatırdığı adamın kalın yarrakına ters oturup resmen kontrolü ele aldı. Islak amını yavaşça başının üzerine yerleştirip kalçalarını indirerek köküne kadar oturdu. Gözleri kayarken “Sikini içimde hissediyorum” diye inledi ve ritmi hızlandırdı.
Kalçalarını hızlı hızlı indirip kaldırırken dövmeli vücudu terden parlıyordu. İri memeleri zıplıyor, dar amı yarrakla dolup taşarken götü de adamın taşaklarına çarpıyordu. Bir ara öne eğilip daha derin almak için kalçalarını kıvırdı, tam bir üstte hakim fahişe gibi davrandı. Adamın yarrakını amının içinde sıkıp boşaltana kadar deli gibi sürtündü.
Cowgirl pozisyonu ve dövmeli sarışın sevenler için ateşli, enerjik ve doyasıya bir sikiş sahnesi. Bu dövmeli orospu resmen yarrak üstünde uçtu!

Kategori:

Türk

Yorumlar kapatılmış.