Evde yalnız kalınca geceliğini sıyırıyor, dolgun memeleri dışarı fırlıyor, meme uçları taş gibi. Oğlanı kanepeye çekip üstüne çıkıyor: “Bak ne kadar ıslanmışım… tadına bak önce!”
Dilini kıllı amına daldırıyor, üvey anne kalçalarını sallayıp “Derine yala oğlum, klitorisimi em!” diye çığlık atıyor. Sonra oğlanın sikini ağzına alıyor, derin throata girip salyalar akıtıyor “Çok sert… boğazıma kadar alayım!” diye inliyor.
Hatun domalıyor, “Amıma gir önce, sonra götüme geç!” diyor. Oğlan kalın sikini amına gömüyor, sertçe pompalıyor. Kızıl saçları sallanıyor, memeleri hopluyor, “Daha hızlı sik, üvey anneni inlet!” diye haykırıyor. Orgazm olurken amı kasılıyor, suları fışkırıyor.
Sonra “Götüme de gir, kocama vermediğim yeri sana veriyorum!” diye yalvarıyor. Oğlan sikini göt deliğine sokuyor, üvey anne acıdan titriyor ama zevkten “Yırtılıyor… ama harika, doldur içimi!” diye kükrüyor. Oğlan hızlanıp “İçine boşalıcam anne!” diye inliyor. Köküne kadar girip patlıyor, sıcak döller götünden fışkırıyor, aşağı sızıyor.